Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Hästens tecken !!!!

Av Cattis - 31 december 2009 23:55

  

Hästar är tilldragande personer. De är varma och vänliga och gillar sociala tillställningar med många människor. De är perceptiva och tycker om att tala. De har en hög andlig natur och är ombytliga. Hästar är hetlevrade och envisa.

Lika snabba som de är på att bli kära, lika snabbt tappar de intresset. Här idag, bort i morgon är något av en hästs varumärke. Då, när du är redo att aldrig se dem igen, kommer de att ta vid där de senast lämnade!

Hästar är äventyrare i sina hjärtan men de har ett skarpt sinne och näsa för affärer. De tror på sig själva och är mycket energiska. De gillar både fysisk och mental träning. Deras rörelser är snabba men graciösa, deras tal forcerat men ändå elegant.

Hästar blir lätt aggressiva om de inte får som de vill. De har inget behov av att äga andra därför blir de inte heller svartsjuka. De värderar sin egen frihet över allt annat. Då de är emotionella av sig, litar de på sin känsla för saker. Känns det inte rätt blir det inget utfört. De har förmågan att improvisera och kan hantera många saker på en gång.

Det är svårt för hästar att följa ett schema då de inte respekterar rutiner. De måste hålla sig sysselsatta men gör bäst ifrån sig när de får fria händer. Hästar har ofta udda arbetstider.
Hästar är fulla av nya idéer för att lösa svåra problem. När de har en ide, vill de starta direkt. De arbetar dygnet runt tills de har slutfört det. Hästar vill komma till slutet så snabbt som möjligt då de inte har någon tid att försitta. De bryr sig inte om du är brutal, bara du inte slösar med deras tid. De lider av sömnlöshet.

Hästar måste tillåtas att visa sina känslor. De har ett hett temperament och är otåliga, vilket de gärna visar. I kärlek är hästar sårbara. De ger upp allt för deras kärleksobjekt. Detta skapar problem för dem då de är så impulsiva.

Om du har bjudit in en häst får du vänja dig vid att han blir den centrala gestalten. Hästar hör hemma i karriärer där de är omgärdade av människor. De tycker om att utkämpa sina egna slag. Färgstarka och livfulla får de många vänner. Om de kunde vara på flera ställen samtidigt, skulle de vara mycket nöjda. Deras själ är rotlös och ständigt sökande. Kreativitet är en del av deras väsen. De är talangfulla författare eller aktörer. Hästar har inget emot att börja om från början igen. De bibehåller sin beslutsamhet och tycker om nya succéer.

Kärleksmatch - Passar bra med: Två hästar är som gjorda för varandra. De sitter där bara och ser varandra djupt in i ögonen, medan de lyckönskar sig själva till att ha fötts så vackra.
Fåfänga spelar också roll vid en romans mellan orm och häst. Förhäxad av ormens skönhet gör hästen allt för att göra den eldiga reptilen till viljes. Och hon i sin tur avgudar honom för att han är så klok.

Kvinnliga hundar är mer tillgivna än romantiska och de avgudar starka varelser som hästen. Hon kommer att vara så angelägen att vara till lags, att hon till och med slutar kritisera alla hans små fel och brister. I gengäld skyddar hästen den tillgivna hunden.
Geten har inget som helst sinne för rutiner, men väl ett storartat sinne för humor. Som älskande passar geten och hästen utomordentligt väl ihop. Här är det fråga om verklig harmoni. Men geten får akta sig för att ta hästen för given.


Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Haren trivs med hästens goda humör och personliga omsorger. Men hon får bara inte vänta sig att hästen ska falla in i hennes rutiner.

Kärleksmatch - Undvik: Gris, tupp och apa gör bäst i att hålla sig borta från hästen när det blir tal om kärlek.

 
 
Heidi Didridi

Heidi Didridi

6 januari 2010 12:49

Tack skall du!
Får hoppas på det bästa :)

http://heidi-didridri.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cattis - 8 december 2010 11:39


Ännu en ängel som har fått flyttat till himlen alldeles för tidigt.. Mina tankar går till din sambo Lotta och dina barn Eddie & Thilde samt släkt och vänner.. Vila i frid Jimmy...      ...

Av Cattis - 23 november 2010 16:20

Nu har även Johan fått somna in efter sin kamp mot cancermonstret. Vila i frid och jag tror att du har det bra på andra sidan. Jag skänker en tanke till Johans familj och släkt och vänner.   Ni andra som har cancermonstret på besök: KÄMPA PÅ !!! ...

Av Cattis - 26 oktober 2010 06:40

Det är snart JULAFTON....   Och visst tomten kommer väl även detta år med en massa klappar till barnen.. Hmmm.. Jag tänker varje år " att i år ska jag vara ute i god tid med att inhandla alla klapparna". Man kan ju fundera hur man kan lura sig själv ...

Av Cattis - 22 oktober 2010 11:22

Ja det är inte bara på badhuset som jag åker och tränar.. Min nya hobby (tack igen mamsen) spela gitarr.. Men vad svårt det är. Jag får liksom inte till det med min vänstra hand??? Jag måste nog börja med fiol igen, smalare hals på den, fast kan ju b...

Ovido - Quiz & Flashcards