Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Cattis - 8 februari 2010 14:47

Lördag: Då var det skoterutflykt, supertrevligt. Mycket snö och själklart hann jag ju knappt av gården så hade jag kört FAST... tror ni gubben blev glad.. Nope.. Men, men han hjälpte mig på rätt köl och så bar det väl iväg igen.. Den här dagen så blev vi ju inte så många som for iväg. Vi var upp till norrfäbon och grillade lite korv och drack lite kaffe. På vägen dit var det mycket träd ivägen över leden så vi fick stanna och plocka reda på det. Sen börja min skoter låta som en stenkross. HJÄLP !!!!! Nu skär den ihop var min första tanke. Men det var variatorn som hade blivit överhettad för att det gått för sakta, och remmen hade töjt ut sig.. Det var bara att vänta då och åka sen när det kylt ner sig lite.. Men vi hade en mycket trevlig dag..


Söndag: Ja då var det upp tidigt som attans. Satte mig i bilen för att åka ner till pappa och hans fru. Byte av bil skedde där för att ta oss till Gävle där vi hyrt en flytt buss. Ja jag fick väl sätta mig i den och köra ner till Stockholm med pappas fru i sin bil och deras grannar R & N. Nu skulle vi hämta hem alla deras saker från lägenheten. Det var mycket bubbande och bärande innan vi var klara. Men det gick bra iallafall.


Nu är flytten så gott som klar.. Det mesta har vi hämtat, det är lite blommor kvar. Men det kan hon hämta själv i bil sen.


Pappsen han är kvar på onkologen, vi har ju en förhoppning att han ska få komma hem. Allt är nu ordnat med säng och dyl. Det är bara pappsen som saknas nu.. HOPPAS HOPPAS han får komma hem...


Men han mådde inte så bra just nu, han får pencillin mot nån infektion han har fått i ögat IGEN... Sen får han ju väldigt mycket morfin just nu mot smärtan. Det är så jävla typiskt.. Att kommer det ett bekymmer så måste det komma fler på samma gång. Men pappa det här fixar du... Jag håller på dig.. Puss och kram..


Jag har lagt till 2 nya länkar till bloggar som jag läser.. Mycket intressant..

Gå in och kika ni oxå om ni vill..


Det var allt för denna gång..


Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards